Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Anna M. Prusak, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Annabelle Boulay, Gene Rowe.
Tytuł oryginału: Characteristics of the peanut chain in Europe - implications for peanut allergy.
Czasopismo: Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Szczegóły: 2014 : Vol. 13, nr 3, s. 321-333, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1644-0730
e-ISSN: 1889-9594

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: Dorota Gumul, Jarosław Korus, Kamila Czechowska, Henryk Bartoń, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: The impact of extrusion on the content of polyphenols and antioxidant activity of rye grains (Secale cereale L.).
Czasopismo: Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Szczegóły: 2010 : Vol. 9, nr 3, s. 319-330, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/3
Autorzy: Edyta Mądry, Aleksandra Lisowska, Małgorzata Chabasińska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Jarosław Walkowiak.
Tytuł oryginału: Effect of lacto-ovo-vegetarian diet on serum vitamin B12 concentrations - five-year prospective study.
Czasopismo: Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Szczegóły: 2009 : Vol. 8, nr 4, s. 71-76, bibliogr.
Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ