Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Grzegorz S. Kostelecki, Beata Piórecka, Paweł Jagielski.
Tytuł oryginału: Stan wdrożenia systemu HACCP w szpitalach wojewodztwa śląskiego.
Tytuł angielski: Status of HACCP system implementation in hospitals in silesia province.
Czasopismo: Żywność
Szczegóły: 2016 : R. 23, nr 6, s. 125-139, il., bibliogr., 19 poz., streszcz., sum.
p-ISSN: 1425-6959
e-ISSN: 2451-0777

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/2
Autorzy: Jacek Bojarski.
Tytuł oryginału: Chromatograficzny rozdział enancjomerów w analizie żywności i produktów naturalnych.
Tytuł angielski: Chromatographic separation of enantiomers in the analysis of food and natural products.
Czasopismo: Żywność
Szczegóły: 2000 : nr 2, s. 120-127, il., bibliogr. 34 poz., streszcz., summ.
Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: POP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ