Bibliografia UJ CM




Zapytanie: V KRAJOWE WARSZTATY ŻYWIENIOWE ZWYCZAJE ŻYWIENIOWE POLAKÓW - UWARUNKOWANIA I K
Liczba odnalezionych rekordów: 8



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/8
Autorzy: Jolanta Czarnocińska, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Analiza rodzaju i ważkości czynników decydujących o zachowaniach żywieniowych polskiej młodzieży.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 32.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
2/8
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Jacek Wójcik, Dominika Dudek, Gabriel Nowak.
Tytuł oryginału: Obserwacje sposobu żywienia kobiet w ciąży z zaburzeniami afektywnymi i bez. Badania kliniczne.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 58-59.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
3/8
Autorzy: Beata Piórecka, Anna Międzobrodzka.
Tytuł oryginału: Ocena wpływu programu edukacyjnego na zmianę sposobu żywienia osób zagrożonych miażdżycą - projekt.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 57.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
4/8
Autorzy: Joanna Chłopicka, Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń.
Tytuł oryginału: Porównanie częstości spożywania napojów mlecznych, serów, mięsa, ryb i jaj przez 6-letnie dzieci z aglomeracji miejskiej i wiejskiej.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 67.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
5/8
Autorzy: Ewa Babicz-Zielińska, Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Preferencje żywieniowe produktów pochodzenia roślinnego w grupie młodziezy szkolnej.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 60-61.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
6/8
Autorzy: Magdalena Krężołek, Anna Międzobrodzka.
Tytuł oryginału: Próba oceny sposobu żywienia i określenia stopnia nadwagi i otyłości u dzieci w wieku szkolnym.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 40.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
7/8
Autorzy: Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Jolanta Czarnocińska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska.
Tytuł oryginału: Sieci neuronowe jako narzędzie w analizie i przewidywaniu zachowań zywieniowych polskiej młodzieży.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 31.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
8/8
Autorzy: Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Wpływ wewnętrznych instalacji wodociągowych na zawartość Pb, Cd, Zn i Cu w wodach pitnych Krakowa.
Tytuł całości: W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
Opis fizyczny: s. 45.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ