Bibliografia UJ CM




Zapytanie: TRACE ELEMENTS IN FOOD 1ST INTERNATIONAL IUPAC SYMPOSIUM WARSAW POLAND 9-11 OC
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Zofia Zachwieja, Anna Huzior-Bałajewicz, Jacek J. Pietrzyk.
Tytuł oryginału: Comparative analysis of zinc status, food products frequency intake, and food habits of 11-year old healthy children.(Analiza porównawcza zasobów cynku w organizmie, częstości pobrania produktów żywnoociowych i zwyczajów żywieniowych 11-letnich zdrowych dzieci).
Tytuł całości: W: Trace Elements in Food : 1st International IUPAC Symposium , Warsaw, Poland, 9-11 October 2000 / ed. by B. Szteke, A. Kabata-Pendias i R. Jędrzejczak : abstract book.
Opis fizyczny: s. 90-91 : abstr. P-31.
Charakt. formalna: SZM
Charakt. OPI: AWZ
2/2
Autorzy: Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: The lead intake via household drinking water by a population of 6-year-old children from Krakow in 2000. (Pobranie ołowiu z wodą pitną przez 6-cio letnie dzieci w Krakowie w 2000 roku).
Tytuł całości: W: Trace Elements in Food : 1st International IUPAC Symposium , Warsaw, Poland, 9-11 October 2000 / ed. by B. Szteke, A. Kabata-Pendias i R. Jędrzejczak : abstract book.
Opis fizyczny: s. 56-57 : abstr. P-3.
Charakt. formalna: SZM
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ