Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PROZDROWOTNE DODATKI DO ŻYWNOŚCI POD RED ANTONIEGO RUTKOWSKIEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Ewa Zagórecka, Jadwiga Piotrowicz.
Tytuł oryginału: Bezpieczeństwo stosowania dodatków do żywności - aspekty pediatryczne.
Tytuł angielski: The safety of the use of food additives - pediatric aspects.
Tytuł całości: W: Prozdrowotne dodatki do żywności / pod red. Antoniego Rutkowskiego.
Adres wydawniczy: Konin : Wydawnictwo Apeks, 2000
Opis fizyczny: s. 31-41 : il., bibliogr. 38 poz.
Uwagi: 83-86139-86-2.
Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ