Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PROBLEMATYKA JEDZENIA W KONTEKŚCIE ROZWOJU SPOLECZNO-EKONOMICZNEGO RED NAUK MA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Grzegorz Jagła.
Tytuł oryginału: Aspekty medyczne najczęstszych zaburzeń żywienia.
Tytuł całości: W: Problematyka jedzenia w kontekście rozwoju spoleczno-ekonomicznego / red. nauk. Małgorzata Duda.
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe Polskiej Akademii Teologicznej, 2007
Opis fizyczny: s. 19-32.
Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ