Bibliografia UJ CM




Zapytanie: OCENA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA IV KRAJOWE WARSZTATY ŻYWIENIOWE POZNAŃ 6-8 WRZEŚNIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń.
Tytuł oryginału: Przyczyny błędów w analizie makro- i mikropierwiastków.
Tytuł angielski: The causes of errors in the analyses of micro- and macroelements.
Tytuł całości: W: Ocena żywności i żywienia : IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe, Poznań, 6-8 września 2000
Opis fizyczny: s. 52-53.
Charakt. formalna: SZP
2/2
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Związki pomiędzy sposobem żywienia i wybranymi biopierwiastkami a obrazem klinicznym depresji.
Tytuł angielski: The relationships between nutrition habits, selected elements and clinical image of the depression.
Tytuł całości: W: Ocena żywności i żywienia : IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe, Poznań, 6-8 września 2000
Opis fizyczny: s. 24-26.
Charakt. formalna: SZP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ