Bibliografia UJ CM




Zapytanie: METODYCZNE PROBLEMY W OCENIE STANU ODŻYWIENIA I SPOSOBU ŻYWIENIA OGÓLNOPOLSKA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Mikołaj Spodaryk.
Tytuł oryginału: Metaboliczne konsekwencje ciężkiego urazu i związane z tym trudności interwencji żywieniowej.
Tytuł angielski: Methabolic consequences of severe trauma and problem of nutrional management.
Tytuł całości: W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
Opis fizyczny: s. 33.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
2/4
Autorzy: Zofia Zachwieja, Paweł Paśko.
Tytuł oryginału: Najwyższy tolerowany poziom spożycia (UL) wybranych składników odżywczych.
Tytuł angielski: Tolerable upper intake level for micronutrients.
Tytuł całości: W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
Opis fizyczny: s. 14.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
3/4
Autorzy: Emilia Kolarzyk.
Tytuł oryginału: Określenie zakresu biologicznej zmienności wokół norm charakteryzujących sposób żywienia i stan odżywienia.
Tytuł angielski: The estimation of biological changes concerning the standards characterising the way of nutrition and nutritional status.
Tytuł całości: W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
Opis fizyczny: s. 13.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
4/4
Autorzy: Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska, Marian Grzymisławski.
Tytuł oryginału: Problemy metodologii badań oceny sposobu i stanu odżywienia w badaniach wieloośrodkowych - uwagi własne.
Tytuł angielski: Problems of methodology study in the evaluation of eating habist and nutitional status in multicenter study - own observations.
Tytuł całości: W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
Opis fizyczny: s. 28.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ