Bibliografia UJ CM




Zapytanie: METABOLIZM I FIZJOLOGIA JAKO PODSTAWY POSTĘPOWANIA DIETETYCZNEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska.
Tytuł oryginału: Wybrane składniki owoców i soków owocowych i ich wpływ na zdrowie.
Tytuł całości: W: Metabolizm i fizjologia jako podstawy postępowania dietetycznego.
Odpowiedzialni za całość, redakcja: pod red. Joanny Gromadzkiej-Ostrowskiej.
Adres wydawniczy: Warszawa : Katedra Dietetyki Wydz. Nauk o Żywieniu i Konsumpcji Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2016
Opis fizyczny: s. 369-382
Uwagi: 24 cm.
p-ISBN: 978-83-7583-705-6

Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ