Bibliografia UJ CM




Zapytanie: INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Władysław Kędzior, Joanna Ryniewicz.
Tytuł oryginału: Determinanty jakości czekolady. Aspekty zdrowotne.
Tytuł całości: W: Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Innovations in food product quality development.

Odpowiedzialni za całość, redakcja: redakcja naukowa: Małgorzata Miśniakiewicz.
Adres wydawniczy: Radom : Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2019.
Opis fizyczny: s. 72-80 : bibliogr.
p-ISBN: 978-83-7789-594-8

Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ