Bibliografia UJ CM




Zapytanie: HISTORIA DIETY I KULTURY ODŻYWIANIA T 3 ZALECENIA I REGULACJE DOTYCZĄCE ODŻYWI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Agnieszka Rzepiela.
Tytuł oryginału: Moderata diaeta. Charakterystyka zaleceń dietetycznych w średniowiecznym "kodeksie zdrowia" Regimen Sanitatis Salernitanum.
Tytuł całości: W: Historia diety i kultury odżywiania. T. 3, Zalecenia i regulacje dotyczące odżywiania w historii Europy (XIII-XXI w.) i w wybranych kulturach pozaeuropejskich.
Odpowiedzialni za całość, redakcja: pod redakcją Bożeny Płonki-Syroki i Andrzeja Syroki.
Adres wydawniczy: Wrocław : Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, 2020.
Opis fizyczny: s. 31-42
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-7055-624-2

Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ