Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF FOOD SACCHARIDES ED BY PIOTR TOMASIK - B
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Przemysław Jan Tomasik.
Tytuł oryginału: Carbohydrates : nutritional value and health problems.
Tytuł całości: W: Chemical and functional properties of food saccharides / ed. by Piotr Tomasik. - Boca Raton-London-New York-Washington, D.C., CRC Press, Inc.
Opis fizyczny: s. 325-334.
Charakt. formalna: RMZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ