Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ZIENTARSKI JERZY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Jacek Waga, Krystyna Obtułowicz, Jerzy Zientarski, Ewa Czarnobilska, Andrzej Skoczowski.
Tytuł oryginału: Purified Wheat Gliadin Proteins as Immunoglobulin E Binding Factors in Wheat Mediated Allergies.
Czasopismo: American Journal of Plant Sciences
Szczegóły: 2011 : Vol. 2, nr 3, s. 476-483, il., bibliogr. 31 poz., abstr.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
p-ISSN: 2158-2742

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: APZ
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: Jerzy Zientarski, Jacek Waga, Andrzej Skoczowski, Krystyna Obtułowicz, Barbara Bilo.
Tytuł oryginału: Izolowanie i oczyszczanie alergizujących frakcji białek gliadynowych metodą ultrawirowania oraz elektroforezy preparatywnej.
Tytuł angielski: Isolation and purification of allergenic gliadin protein fractions by ultracentrifugation and preparative electrophoresis.
Tytuł całości: W: Wybrane zagadnienia z zakresu alergenów nasion zbóż i roślin strączkowych : monografia / pod red. naukową Łucji Fornal. - Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Opis fizyczny: s. 23-33 : il., bibliogr. 22 poz.
Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
3/3
Autorzy: Jacek Waga, Jerzy Zientarski, Krystyna Obtułowicz, Barbara Bilo.
Tytuł oryginału: Flour quality and binding of immunoglobulin E by gliadin proteins of two winter wheat genotypes.
Czasopismo: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Szczegóły: 2006 : Vol. 15/56, nr 3, s. 305-310, il., bibliogr. 35 poz.
Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 6.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ