Bibliografia UJ CM




Zapytanie: TOLEDO FERNANDO
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Martin Polovka, Yong Seo Park, Kyung-Sik Ham, Yang-Kyun Park, Suchada Vearasilp, Pawel Pasko, Fernando Toledo, Patricia Aranciba-Avila, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Ethylene treated kiwi fruits during storage. Part I: Postharvest bioactive, antioxidant and binding properties.
Czasopismo: Journal of Food Processing and Preservation
Szczegóły: 2017 : Vol. 41, nr 4, e13084, il., bibliogr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Yong Seo Park, Shela Gorinstein.
p-ISSN: 0145-8892

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.510
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/4
Autorzy: Patricia Arancibia-Avila, Fernando Toledo, Enrique Werner, Milan Suhaj, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Alma Leticia Martinez-Ayala, Paweł Paśko, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Partial characterization of a new kind of Chilean Murtilla-like berries.
Czasopismo: Food Research International
Szczegóły: 2011 : Vol. 44, nr 7, s. 2054-2062, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0963-9969

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.150
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/4
Autorzy: Fernando Toledo, Patricia Arancibia-Avila, Yong-Seo Park, Soon-Teck Jung, Seong-Gook Kang, Buk Gu Heo, Jerzy Drzewiecki, Zofia Zachwieja, Pawel Zagrodzki, Pawel Pasko, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Screening of the antioxidant and nutritional properties, phenolic contents and proteins of five durian cultivars.
Czasopismo: International Journal of Food Sciences and Nutrition
Szczegóły: 2008 : Vol. 59, nr 5, s. 415-427, il., bibliogr., abstr.
Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.910
Punktacja MNiSW: 20.000
4/4
Autorzy: Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Jacek Namiesnik, Zofia Zachwieja, Henryk Barton, Elke Pawelzik, Patricia Arancibia-Avila, Fernando Toledo, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: The bioactivity of processed garlic (Allium sativum L.) as shown in vitro and in vivo studies on rats.
Czasopismo: Food and Chemical Toxicology
Szczegóły: 2007 : Vol. 45, nr 9, s. 1626-1633, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0278-6915

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.186
Punktacja MNiSW: 24.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ