Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SZCZUREK KORNELIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Katarzyna Kała, Agata Krakowska, Agnieszka Szewczyk, Beata Ostachowicz, Kornelia Szczurek, Agata Fijałkowska, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Determining the amount of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements in edible mushroom mycelia of Agaricus bisporus, Cantharellus cibarius, and Lentinula edodes.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2021 : Vol. 352, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 9.231
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/2
Autorzy: Katarzyna Kała, Agnieszka Szewczyk, Kornelia Szczurek, Beata Ostachowicz, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Mycelial cultures of edible mushrooms as a source of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements.
Tytuł całości: W: Eurobiotech 2019 : 7th Central European Congress of Life Sciences, Kraków, 23-25 September 2019 : abstract volume.
Opis fizyczny: s. 7 : abstr. P1.12.
Charakt. formalna: SZM
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ