Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PRUSAK A
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, A. Prusak, T. Sikora.
Tytuł oryginału: Food and nutritional globalization vs. trends of protection of traditional food products in Poland.
Tytuł całości: W: 57th EOQ Congress Quality Renaissance - Co-creating a Viable Future, Tallinn, Estonia, June 17-20, 2013.
Opis fizyczny: s. 1-8 : bibliogr. 20 poz.
Charakt. formalna: RZZ
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, M. Górska, A. Prusak.
Tytuł oryginału: The consumer opinion about genetically modified food.
Tytuł całości: W: Joint Conference : sustainable diet and food security, Lille, France, May, 28-29 2013.
Opis fizyczny: s. 25-26 : abstr. P1-37.
Konferencja/zjazd: Joint Conference : sustainable diet and food security : Lille, France, May, 28-29 2013.
Charakt. formalna: SZZ
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
3/3
Autorzy: M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, M. Kepka, A. Prusak.
Tytuł oryginału: The evaluation of the stimulants usage by students from Krakow, Poland.
Tytuł całości: W: Joint Conference : sustainable diet and food security, Lille, France, May, 28-29 2013.
Opis fizyczny: s. 27 : abstr. P1-39.
Konferencja/zjazd: Joint Conference : sustainable diet and food security : Lille, France, May, 28-29 2013.
Charakt. formalna: SZZ
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ