Bibliografia UJ CM




Zapytanie: MAZUR TOMASZ
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Wiktoria Grzebieniarz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Agnieszka Cholewa-Wójcik, Nikola Nowak, Paulina Guzik, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Ewelina Jamróz.
Tytuł oryginału: Improving the quality of multi-layer films based on furcellaran by immobilising active ingredients and impact assessment of the use of a new packaging material
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2023 : Vol. 428, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Wiktoria Grzebieniarz
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Luis Marangoni, Jr., Ronierik Pioli Vieira, Joanna Tkaczewska, Agnieszka Kawecka, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Joanna Maria Jasińska, Paweł Krzyściak, Lesław Juszczak.
Tytuł oryginału: Double-layered films based on furcellaran, chitosan, and gelatin hydrolysates enriched with AgNPs in Yerba Mate extract, montmorillonite, and curcumin with rosemary essential oil
Czasopismo: Polymers
Szczegóły: 2022 : Vol. 14, nr 20, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2073-4360

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 5.000
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/3
Autorzy: Ewelina Jamróz, Agnieszka Cabaj, Joanna Tkaczewska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Lesław Juszczak.
Tytuł oryginału: Incorporation of curcumin extract with lemongrass essential oil into the middle layer of triple-layered films based on furcellaran/chitosan/gelatin hydrolysates - in vitro and in vivo studies on active and intelligent properties.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2022 : Vol. 402, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja MNiSW: 200.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ