Bibliografia UJ CM




Zapytanie: MALEC ANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Anna Malec.
Tytuł oryginału: Chleb, bułeczki, makarony i nie tylko, czyli produkty zbożowe w żywieniu i farmacji.
Czasopismo: Magazyn Aptekarski
Szczegóły: 2006 : nr 3, s. 49-51, il., bibliogr.
Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: POG
2/2
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Anna Malec, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Jolanta Czarnocińska.
Tytuł oryginału: Preferencje produktów zbożowych wśród studentów krakowskich.
Tytuł angielski: Preferences for cereals among the students of Cracow.
Tytuł całości: W: Żywność w początkowym i zaawansowanym okresie życia człowieka : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 11-12 czerwca 2001 r.
Opis fizyczny: s. 123-124.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ