Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KUTYŁA-KUPIDURA EDYTA M
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Barbara Borczak, Elżbieta Sikora, Marek Sikora, Joanna Kapusta-Duch, Edyta M. Kutyła-Kupidura, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Nutritional properties of wholemeal wheat-flour bread with an addition of selected wild grown fruits.
Czasopismo: Starke
Szczegóły: 2016 : Vol. 68, nr 7-8, s. 675-682, il., bibliogr. 36 poz., abstr.
p-ISSN: 0038-9056

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.837
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ