Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOSTUCH BEATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Mirosław Krośniak, Beata Kostuch, Jan Błaszczak, Paweł Paśko, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: Analiza zawartości kwasu jabłkowego i winowego w jabłkach odmiany "Rubin" metodą izotachoforezy kapilarnej.
Tytuł angielski: The analysis of malic and tartaric acid in "Rubin" apple by means of capillary isotachophoresis.
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2006 : T. 39 supl., s. 421-425, bibliogr. 10 poz., summ.
Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 4.000
2/2
Autorzy: Mirosław Krośniak, Beata Kostuch, Jan Błaszczyk, Paweł Paśko, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: Analiza zawartości kwasu jabłkowego i winowego w jabłkach odmiany "Rubin" metodą izotachoforezy kapilarnej.
Tytuł angielski: The analysis of malic and tartaric acid in "Rubin" apple by means of capillary isotachophoresis.
Tytuł całości: W: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Bezpieczna żywność - racjonalne żywienie, Ustroń, 8-9 czerwca, 2006
Opis fizyczny: s. 114 : abstr. PE-11.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ