Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOPEĆ ANETA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Urszula Sadowska, Klaudia Jewiarz, Magdalena Kopak, Kinga Dziadek, Renata Francik, Aneta Kopeć.
Tytuł oryginału: Proximate analysis and antioxidant properties of young plants of Sinapis alba L. depend on the time of harvest and variety
Czasopismo: Applied Sciences
Szczegóły: 2023 : Vol. 13, nr 13, il., bibliogr. 65 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Aneta Kopeć
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

p-ISSN: 2076-3417

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.700
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/4
Autorzy: Aneta Kopeć, Joanna Skoczylas, Elżbieta Jędrszczyk, Renata Francik, Beata Bystrowska, Jerzy Zawistowski.
Tytuł oryginału: Chemical Composition and Concentration of Bioactive Compounds in Garlic Cultivated from Air Bulbils.
Czasopismo: Agriculture
Szczegóły: 2020 : Vol. 10, nr 2, il., bibliogr. 35 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Aneta Kopeć.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

e-ISSN: 2077-0472

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.925
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/4
Autorzy: Kinga Dziadek, Aneta Kopeć, Ewa Piątkowska, Teresa Leszczyńska, Elżbieta Pisulewska, Robert Witkowicz, Beata Bystrowska, Renata Francik.
Tytuł oryginału: Identification of polyphenolic compounds and determination of antioxidant activity in extracts and infusions of buckwheat leaves.
Czasopismo: European Food Research & Technology
Szczegóły: 2018 : Vol. 244, nr 2, s. 333-343, il., bibliogr. 34 poz., abstr.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Aneta Kopeć.

p-ISSN: 1438-2377

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.056
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UJ CM
4/4
Autorzy: Kinga Dziadek, Aneta Kopeć, Edyta Pastucha, Ewa Piątkowska, Teresa Leszczyńska, Elżbieta Pisulewska, Robert Witkowicz, Renata Francik.
Tytuł oryginału: Basic chemical composition and bioactive compounds content in selected cultivars of buckwheat whole seeds, dehulled seeds and hulls.
Czasopismo: Journal of Cereal Science
Szczegóły: 2016 : Vol. 69, nr 1, s. 1-8, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0733-5210

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.223
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ