Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KASZA ALICJA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Ewa Błaszczyk-Bębenek, Alicja Kasza, Jaśmina Żwirska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Ocena jakości stron internetowych poświęconych tematyce tłuszczów widocznych
Tytuł całości: W: XXVIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Innowacyjne podejście do bezpiecznej żywności i racjonalnego żywienia", Gdańsk, 28-29 września 2020 r. : program oraz streszczenia wystąpień konferencyjnych
Opis fizyczny: s. 101 : abstr. PC.48
p-ISBN: 978-83-65098-88-7

Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: Ewa Błaszczyk-Bębenek, Alicja Kasza, Jaśmina Żwirska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Ocena jakości stron internetowych poświęconych tematyce tłuszczów widocznych.
Tytuł angielski: Quality assessment of websites dedicated to visible fats.
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2020 : T. 53, nr 3, s. 123-128, bibliogr. 10 poz., sum.
Uwagi: Autor korespondencyjny: brak.
p-ISSN: 0365-9445

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/3
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Alicja Kasza, Ewa Błaszczyk-Bębenek.
Tytuł oryginału: Hopes and fears using nanotechnology to improve health quality of food.
Tytuł całości: W: 1-st International Conference on Pharmaceutical and Medical Sciences, Poprad - Slovakia, 22.07-24.07. 2016 : congress book.
Adres wydawniczy: Kraków : ZOZ Ośrodek UMEA SHINODA-KURACEJO, 2016.
Opis fizyczny: s. 101-102.
p-ISBN: 978-83-936591-3-5

Charakt. formalna: SZZ
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ