Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KŁAPUT MAGDALENA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Elżbieta Studzińska-Sroka, Agnieszka Galanty, Anna Gościniak, Mateusz Wieczorek, Magdalena Kłaput, Marlena Dudek-Makuch, Judyta Cielecka-Piontek.
Tytuł oryginału: Herbal infusions as a valuable functional food.
Czasopismo: Nutrients
Szczegóły: 2021 : Vol. 13, nr 11, il., bibliogr. 71 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Elzbieta Studzińska-Sroka.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2072-6643

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 6.706
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ