Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JEDRYAS ANETA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Joanna Chlopicka, Pawel Pasko, Shela Gorinstein, Aneta Jedryas, Pawel Zagrodzki.
Tytuł oryginału: Total phenolic and total flavonoid content, antioxidant activity and sensory evaluation of pseudocereal breads.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2012 : Vol. 46, nr 2, s. 548-555, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.546
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ