Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JAGLARZ-BIAŁY KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Katarzyna Jaglarz-Biały, Aleksander Konturek, Agnieszka Orzeł, Katarzyna Król-Dyrek, Justyna Frączek, Mirosław Krośniak.
Tytuł oryginału: Badanie właściwości antyoksydacyjnych oraz analiza składu liofilizowanych owoców aronii, truskawki, jeżyny i wybranych gatunków malin
Tytuł całości: W: XXIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie a zdrowie człowieka - aspekty epidemiologiczne i kliniczne, Poznań, 20-21.06.2023 : streszczenia
Opis fizyczny: s. 12 : abstr. K/II.7
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ