Bibliografia UJ CM




Zapytanie: IŻEWSKA ALEKSANDRA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Paweł Paśko, Henryk Bartoń, Paweł Zagrodzki, Joanna Chłopicka, Aleksandra Iżewska, Małgorzata Gawlik, Maciej Gawlik, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Effect of amaranth seeds in diet on oxidative status in plasma and selected tissues of high fructose-fed rats.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2011 : Vol. 126, nr 1, s. 85-90, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.655
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/4
Autorzy: Paweł Paśko, Henryk Bartoń, Paweł Zagrodzki, Aleksandra Iżewska.
Tytuł oryginału: Influence of amaranth and quinoa seeds based diet on antioxidant status of high fructose-fed rats tissues.
Tytuł całości: W: Molecular and physiological aspects of regulatory processes of the organism : materials of 17th International Symposium of Polish Network of Molecular and Cellular Biology / ed. by Henryk Lach ; Pedagogical University of Cracow.
Adres wydawniczy: Kraków : [Wydawnictwo Naukowe Akademii Pedagogicznej im. Komisji Edukacji Narodowej], 2008
Opis fizyczny: s. 391-392 : bibliogr.
Charakt. formalna: SZM
Charakt. OPI: AWZ
3/4
Autorzy: Paweł Paśko, Aleksandra Iżewska, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: Właściwości odżywcze komosy ryżowej (Chenopodium quinoa).
Tytuł angielski: Nutritional properties of quinoa seeds (Chenopodium quinoa).
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2008 : T. 41, nr 3, s. 549-552, il., bibliogr. 17 poz.
Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: POG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 4.000
4/4
Autorzy: Paweł Paśko, Aleksandra Iżewska, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: Właściwości odżywcze komosy ryżowej (Chenopodium quinoa).
Tytuł angielski: Nutritional properties of quinoa seeds (Chenopodium quinoa).
Tytuł całości: W: XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne n.t. prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej, Łódź, 11-12 września 2008 : streszczenia wykładów, referatów, komunikatów i plakatów
Opis fizyczny: s. 41 : PA-2.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ