Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GENNARO LAURA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/5
Autorzy: Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Tytuł oryginału: Determinants of information behaviour and information literacy related to healthy eating among Internet users in five European countries.
Czasopismo: Information Research
Szczegóły: 2014 : Vol. 19, nr 3 art. no. 633, s. 1-8, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1368-1613

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.370
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/5
Autorzy: W. Bruce Traill, Tino Bech-Larsen, Laura Gennaro, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Sofia Kuhn, Jo Wills.
Tytuł: Reformulation for healthier food : a qualitative assessment of alternative approaches
Źródło: https://ageconsearch.umn.edu/record/123511?ln=en
Źródło: AgEcon Search

Data aktualizacji: 2012
Data dostępu: 2022.10.10
Lokalizacja w obrębie dokumentu głównego: https://ageconsearch.umn.edu/?ln=en
Strony: s. 1-34, il., bibliogr.
Uwagi: Conference Paper/ Presentation - 2012 AAEA/EAAE Food Environment Symposium
Charakt. formalna: DO
3/5
Autorzy: Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Lucia Modugno, Beata Piórecka, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Tytuł oryginału: Zachowania informacyjne Polaków dotyczące zdrowego odżywiania się. Wyniki badania EATWELL.
Tytuł angielski: Information behaviour of Poles in area of healthy eating. Results of EATWELL survey.
Czasopismo: Zeszyty Naukowe Ochrony Zdrowia, Zdrowie Publiczne i Zarządzanie
Szczegóły: 2012 : T. 10, nr 2, s. 57-64, abstr.
p-ISSN: 2084-2627

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UJ CM
4/5
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Tytuł oryginału: Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Żywność projektowana. Cz. 2
Odpowiedzialni za całość, redakcja: red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Opis fizyczny: s. 245-256 : abstr.
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

Charakt. formalna: RZP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
Praca afiliowana przez UJ CM
5/5
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Tytuł oryginału: Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
Odpowiedzialni za całość, redakcja: red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Opis fizyczny: s. 245-256
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

Charakt. formalna: RZP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: RMP
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ