Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DOBRZYŃSKA MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Izabela A. Bolesławska Bolesławska, Grzegorz Kosewski, Paweł Jagielski, Małgorzata Dobrzyńska, Juliusz Przysławski.
Tytuł oryginału: Analysis of antioxidant capacity and polyphenol content of Goji fruit products available on the european market.
Czasopismo: Acta Poloniae Pharmaceutica
Szczegóły: 2021 : Vol. 78, nr 3, s. 345-351, bibliogr. 39 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Izabela A. Bolesławska.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC 4.0.

p-ISSN: 0001-6837
e-ISSN: 2353-5288

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.555
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/2
Autorzy: Grzegorz Kosewski, Magdalena Kowalówka, Małgorzata Dobrzyńska, Paweł Jagielski, Juliusz Przysławski.
Tytuł oryginału: Profile of fatty acids in the yolks of chicken eggs, including DHA, depending on hen breeding method
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2021 : T. 54, nr 1, s. 66-72, bibliogr. 15 poz., sum.
Uwagi: Autor korespondencyjny: brak.
p-ISSN: 0365-9445

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ