Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DI STEFANO VITA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Vita Di Stefano, Rosa Pitonzo, Giuseppe Avellone, Antonina Di Fiore, Lucio Monte, Agata Zofia Tabis Ogorka.
Tytuł oryginału: Determination of Aflatoxins and Ochratoxins in Sicilian Sweet Wines by High-Performance Liquid Chromatography with Fluorometric Detection and Immunoaffinity Cleanup.
Czasopismo: Food Analytical Methods
Szczegóły: 2015 : Vol. 8, nr 3, s. 569-577, il., bibliogr. 33 poz., abstr.
p-ISSN: 0956-7135

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.167
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ