Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BORCZAK BARBARA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Barbara Borczak, Marek Sikora, Joanna Kapusta-Duch, Maria Fołta, Agnieszka Szewczyk, Gabriela Zięć, Ivo Doskocil, Teresa Leszczyńska.
Tytuł oryginału: Antioxidative properties and acrylamide content of functional wheat-flour cookies enriched with wild-grown fruits.
Czasopismo: Molecules
Szczegóły: 2022 : Vol. 27, nr 17, bibliogr. 85 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Barbara Borczak.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

e-ISSN: 1420-3049

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.600
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/2
Autorzy: Barbara Borczak, Elżbieta Sikora, Marek Sikora, Joanna Kapusta-Duch, Edyta M. Kutyła-Kupidura, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Nutritional properties of wholemeal wheat-flour bread with an addition of selected wild grown fruits.
Czasopismo: Starke
Szczegóły: 2016 : Vol. 68, nr 7-8, s. 675-682, il., bibliogr. 36 poz., abstr.
p-ISSN: 0038-9056

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.837
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ