Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BABICZ KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Paweł Paśko, Joanna Chłopicka.
Tytuł oryginału: 80-lecie nauki o żywności i żywieniu człowieka na Uniwersytecie Jagiellońskim.
Tytuł angielski: The 80th anniversary of food and human nutrition science in Jagiellonian University.
Czasopismo: Farmacja Polska
Szczegóły: 2012 : T. 68, nr 5, s. 328-333, bibliogr. 9 poz.
p-ISSN: 0014-8261

Charakt. formalna: AP
Charakt. merytoryczna: HIS
Charakt. OPI: KBN
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/3
Autorzy: Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: 50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie.
Tytuł całości: W: Aspekty zdrowotne żywności i żywienia : XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Białystok, 21-23 września 2011 : streszczenia referatów i plakatów.
Opis fizyczny: s. 58 : abstr. K/VIII.2.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
3/3
Autorzy: Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja.
Tytuł oryginału: Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim.
Tytuł całości: W: Aspekty zdrowotne żywności i żywienia : XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Białystok, 21-23 września 2011 : streszczenia referatów i plakatów.
Opis fizyczny: s. 57 : abstr. K/VIII.1.
Charakt. formalna: SZP
Charakt. OPI: AWZ
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ