Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( FOOD AND NUTRITION SCIENCES )
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Katarzyna Basista-Sołtys, Barbara Filipek, Monika Zadrożna, Barbara Nowak, Agata Pietrzycka, Grzegorz Kazek.
Tytuł oryginału: Sensitization Properties of Propolis and Balsam of Peru in Guinea Pig Maximization Test (GPMT).
Czasopismo: Food and Nutrition Sciences
Szczegóły: 2017 : Vol. 8, nr 7, s. 714-724, il., bibliogr. 20 poz.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Katarzyna Basista-Sołtys.

p-ISSN: 2157-944X
e-ISSN: 2157-9458

Praca afiliowana przez UJ CM
Liczba arkuszy: 0,62
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 1.000
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ