Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( CEREAL CHEM )
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: J. Waga, J. Zientarski, K[rystyna] Obtułowicz, B[arbara] Bilo, M. Stachowicz.
Tytuł oryginału: Gladin immunoreactivity and dough rheological properties of winter wheat genotypes modified by thioredoxin.
Czasopismo: Cereal Chem.
Szczegóły: 2008 : Vol. 85, nr 4, s. 488-494, il., bibliogr., abstr.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.274
Punktacja MNiSW: 20.000
2/2
Autorzy: Przemyslaw Jan Tomasik, Piotr Tomasik.
Tytuł oryginału: Probiotics and prebiotics.
Czasopismo: Cereal Chem.
Szczegóły: 2003 : Vol. 80, s. 113-117, bibliogr., abstr.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca poglądowa
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.141
Punktacja MNiSW: 9.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ