Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( XXXIII SESJA NAUKOWA KOMITETU TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI PAN NAUKA O ŻYWNOŚ )
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Jolanta Czarnocińska, Ewa Babicz-Zielińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski.
Tytuł oryginału: Czynniki wpływające na zachowania młodych konsumentów.
Tytuł całości: W: XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN : Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy, Lublin, 10-11 września 2002
Opis fizyczny: s. 346 : abstr. P-V-2.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ