Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( PROBIOTYKI W ŻYWNOŚCI )
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Piotr Kochan, Agnieszka Chmielarczyk, Artur Drzewiecki, Tomasz Gosiewski, Magdalena Strus, Piotr B[ogumił] Heczko.
Tytuł oryginału: Bezpieczeństwo stosowania probiotyków na podstawie wyników badań klinicznych.
Tytuł całości: W: Probiotyki w żywności.
Odpowiedzialni za całość, redakcja: pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010
Opis fizyczny: 23-36
p-ISBN: 978-83-929209-9-1

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: rozdział monografii polskiej
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ