Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( KRAJOWA KONFERENCJA NAUKOWA HIGIENA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA PODSTAWĄ ZDROWIA SZKLA )
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Z[ofia] Zachwieja, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta.
Tytuł oryginału: Udział wody pitnej w Krakowie w realizacji dziennego zapotrzebowania ludzi na wapń.
Tytuł angielski: The contribution of the drinking water in Kraków to meeting the calcium daily intake of humans.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
Opis fizyczny: s. 42.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
2/4
Autorzy: E[wa] Babicz-Zielińska, J[uliusz] Przysławski, L[idia] Wądołowska, M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, M. Śmiechowska.
Tytuł oryginału: Wpływ miejsca studiów na preferencje tłuszczów wśród młodych kobiet.
Tytuł angielski: The influence of place of study on the preferences for fats in young women.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
Opis fizyczny: s. 112.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
3/4
Autorzy: H[enryk] Bartoń, Z[ofia] Zachwieja, M[aria] Fołta.
Tytuł oryginału: Zróżnicowanie zawartości cynku w wodach pitnych Krakowa.
Tytuł angielski: Differentiation of the zinc content in the drinking water in Kraków.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
Opis fizyczny: s. 103.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
4/4
Autorzy: M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, A[ndrzej] Zięba, D[ominika] Dudek, G[abriel] Nowak.
Tytuł oryginału: Zwyczaje żywieniowe a zawartość cynku we krwi u pacjentów w chorobach afektywnych. Badania wstępne.
Tytuł angielski: The nutrition habits and the zinc content in the blood of patients with affective diseases - A preliminary study.
Tytuł całości: W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
Opis fizyczny: s. 48.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ