Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( ALERGENY I SKŁADNIKI POWODUJĄCE NIETOLERANCJE POKARMOWE WYSTĘPUJĄCE W SUROWCAC )
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: J. Waga, J. Zientarski, K[rystyna] Obtułowicz, B[arbara] Bilo.
Tytuł oryginału: Charakterystyka wiązania immunoglobuliny E przez białka gliadynowe dwóch form pszenicy zwyczajnej (Triticum aestivum L.).
Tytuł całości: W: Alergeny i składniki powodujące nietolerancje pokarmowe występujące w surowcach roślinnych i żywności : I Krajowa Konferencja Naukowa, Olsztyn, 27-28 czerwca, 2005 : streszczenia wykładów i komunikatów
Opis fizyczny: s. 78 : abstr.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
2/2
Autorzy: P[rzemysław] Tomasik, B. Achremowicz, B[arbara] Klich, K[rystyna] Sztefko.
Tytuł oryginału: Występowanie przeciwciał klasy Ig E jako wskaźnik alergii u dzieci z różnych regionów i grup wiekowych.
Tytuł angielski: IgE as an allergy marker in children from different regions and in different age.
Tytuł całości: W: Alergeny i składniki powodujące nietolerancje pokarmowe występujące w surowcach roślinnych i żywności : I Krajowa Konferencja Naukowa, Olsztyn, 27-28 czerwca, 2005 : streszczenia wykładów i komunikatów
Opis fizyczny: s. 92.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ