Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( PAWELZIK ELKE )
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Jacek Namiesnik, Zofia Zachwieja, Henryk Barton, Elke Pawelzik, Patricia Arancibia-Avila, Fernando Toledo, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: The bioactivity of processed garlic (Allium sativum L.) as shown in vitro and in vivo studies on rats.
Czasopismo: Food and Chemical Toxicology
Szczegóły: 2007 : Vol. 45, nr 9, s. 1626-1633, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0278-6915

Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.186
Punktacja MNiSW: 24.000
Index Copernicus: 12.390
Adres url:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Shela Gorinstein, Zofia Zachwieja, Elena Katrich, Elke Pawelzik, Ratiporn Haruenkit, Simon Trakhtenberg, Olga Martin-Belloso.
Tytuł oryginału: Comparison of the contents of the main antioxidant compounds and the antioxidant activity of white grapefruit and his new hybrid.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2004 : Vol. 37, nr 3, s. 337-343, bibliogr. 41 poz., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.818
Punktacja MNiSW: 8.000
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ