Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( HARUENKIT RATIPORN )
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Paweł Paśko, Małgorzata Tyszka-Czochara, Sonia Trojan, Sylwia Bobis-Wozowicz, Paweł Zagrodzki, Jacek Namieśnik, Ratiporn Haruenkit, Sumitra Poovarodom, Praphan Pinsirodom, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Glycolytic genes expression, proapoptotic potential in relation to the total content of bioactive compounds in durian fruits.
Czasopismo: Food Research International
Szczegóły: 2019 : Vol. 125, 108563, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Paweł Paśko, Shela Gorinstein
p-ISSN: 0963-9969

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.972
Punktacja MNiSW: 140.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


2/3
Autorzy: Shela Gorinstein, Ratiporn Haruenkit, Yong-Seo Park, Soon-Teck Jung, Zofia Zachwieja, Zenon Jastrzebski, Elena Katrich, Simon Trakhtenberg, Olga Martin Belloso.
Tytuł oryginału: Bioactive compounds and antioxidant potential in fresh and dried Jaffa((R)) sweeties, a new kind of citrus fruit.
Czasopismo: Journal of the Science of Food and Agriculture
Szczegóły: 2004 : Vol. 84, nr 12, s. 1459-1463, il., bibliogr. 28 poz., abstr.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.871
Punktacja MNiSW: 8.000
3/3
Autorzy: Shela Gorinstein, Zofia Zachwieja, Elena Katrich, Elke Pawelzik, Ratiporn Haruenkit, Simon Trakhtenberg, Olga Martin-Belloso.
Tytuł oryginału: Comparison of the contents of the main antioxidant compounds and the antioxidant activity of white grapefruit and his new hybrid.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2004 : Vol. 37, nr 3, s. 337-343, bibliogr. 41 poz., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.818
Punktacja MNiSW: 8.000
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ