Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ( FOLTYN KATARZYNA )
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Joanna Chłopicka, Katarzyna Foltyn, Michał Miąsik, Henryk Bartoń.
Tytuł oryginału: Porównanie właściwości antyoksydacyjnych i zawartości kwasów organicznych w napojach fermentowanych otrzymanych przy pomocy grzybka tybetańskiego i herbacianego.
Tytuł angielski: The antioxidant properties and organic acids of different milks produced using kephir grains and combucha.
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2016 : T. 49, nr 3, s. 248-251, bibliogr. 10 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja MNiSW: 6.000
Adres url:

Pełny tekst


2/3
Autorzy: J[oanna] Chłopicka, K[atarzyna] Foltyn, M[ichał] Miąsik, H[enryk] Bartoń.
Tytuł oryginału: Porównanie właściwości antyoksydacyjnych i zawartości kwasów organicznych w napojach fermentowanych otrzymanych przy pomocy grzybka tybetańskiego i herbacianego.
Tytuł całości: W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
Opis fizyczny: s. 103 : abstr. PC16.
Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
3/3
Autorzy: Katarzyna Foltyn, Michał Miąsik, Paweł Zagrodzki tutor, Joanna Chłopicka tutor, Ewelina Gajdzik tutor.
Tytuł oryginału: The antioxidant properties, total phenolic and organic acids of different milks produced kefir grains.
Czasopismo: Przegląd Lekarski
Szczegóły: 2015 : T. 72, supl. 1, s. 93, abstr. 274.
Uwagi: International Medical Students' Conference, Cracow, April 16-18th 2015.
p-ISSN: 0033-2240

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie o zasięgu międzynarodowym
Język publikacji: ENG

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ