Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Paweł Paśko, Agnieszka Galanty, Małgorzata Tyszka-Czochara, Paweł Żmudzki, Paweł Zagrodzki, Joanna Gdula-Argasińska, Ewelina Prochownik, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Health Promoting vs Anti-nutritive Aspects of Kohlrabi Sprouts, a Promising Candidate for Novel Functional Food.
Czasopismo: Plant Foods for Human Nutrition
Szczegóły: 2021 : Vol. 76, s. 76-82, il., bibliogr. 33 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Paweł Paśko.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0921-9668

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.921
Punktacja MNiSW: 70.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


2/4
Autorzy: Paweł Paśko, Malgorzata Tyszka-Czochara, Agnieszka Galanty, Joanna Gdula-Argasińska, Paweł Żmudzki, Henryk Bartoń, Paweł Zagrodzki, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Comparative Study of Predominant Phytochemical Compounds and Proapoptotic Potential of Broccoli Sprouts and Florets.
Czasopismo: Plant Foods for Human Nutrition
Szczegóły: 2018 : Vol. 73, nr 2, s. 95-100, il., bibliogr. 34 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Paweł Paśko.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0921-9668

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.598
Punktacja MNiSW: 35.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


3/4
Autorzy: Pawel Pasko, Henryk Barton, Pawel Zagrodzki, Aleksandra Izewska, Miroslaw Krosniak, Malgorzata Gawlik, Maciej Gawlik, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Effect of diet supplement with quinoa seeds on oxidative status in plasma and selected tissues of high fructose-fed rats.
Czasopismo: Plant Foods for Human Nutrition
Szczegóły: 2010 : Vol. 65, nr 2, s. 146-151, bibliogr. 27 poz., abstr.
p-ISSN: 0921-9668

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.463
Punktacja MNiSW: 27.000

Pełny tekst


4/4
Autorzy: Paweł Paśko, Paweł Zagrodzki, Henryk Bartoń, Joanna Chłopicka, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Effect of quinoa seeds (Chenopodium quinoa) in diet on some biochemical parameters and essential elements in blood of high fructose-red rats.
Czasopismo: Plant Foods for Human Nutrition
Szczegóły: 2010 : Vol. 65, nr 4, s. 333-338, il., bibliogr. 29 poz., abstr.
p-ISSN: 0921-9668

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.463
Punktacja MNiSW: 27.000

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ