Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Klaudyna Śpiewak, Grzegorz Majka, Magdalena Pilarczyk-Żurek, Paweł M. Nowak, Michał Woźniakiewicz, Piotr Pietrzyk, Tomasz Korzeniak, Anna Stochel-Gaudyn, Krzysztof Fyderek, Magdalena Strus, Małgorzata Brindell.
Tytuł oryginału: Mn3+-saturated bovine lactoferrin as a new complex with potential prebiotic activities for dysbiosis treatment and prevention - On the synthesis, chemical characterization and origin of biological activity.
Czasopismo: Journal of Functional Foods
Szczegóły: 2017 : Vol. 38, Part A, s. 264-272, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Małgorzata Brindell.
p-ISSN: 1756-4646

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.470
Punktacja MNiSW: 45.000
Adres url:
DOI:
2/2
Autorzy: Radosław J. Ekiert, Agnieszka Szopa, Halina Ekiert, Jan Krzek, Ewa Dzik.
Tytuł oryginału: Analysis of lignans in Schisandra chinensis fruits, leaves, biomass from in vitro cultures and food suplements.
Czasopismo: Journal of Functional Foods
Szczegóły: 2013 : Vol. 5, nr 5, s. 1576-1581, il., bibliogr. poz., abstr.
p-ISSN: 1756-4646

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.480
Punktacja MNiSW: 35.000
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ