Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Agnieszka Galanty, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Wojciech Paździora, Irma Podolak, Paweł Paśko.
Tytuł oryginału: Quality and safety assessment of food supplements containing caffeine and iodine
Czasopismo: Journal of Consumer Protection and Food Safety
Szczegóły: 2023, il., bibliogr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Paweł Paśko
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0
Uwagi: Online First 2023-03-23

p-ISSN: 1661-5751

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: w druku
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.400
Punktacja MNiSW: 40.000
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ