Bibliografia UJ CM




Zapytanie: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Katarzyna Kała, Agata Krakowska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Agnieszka Szewczyk, Witold Reczyński, Włodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Kinetics of Extracted Bioactive Components from Mushrooms in Artificial Digestive Juices.
Czasopismo: International Journal of Food Properties
Szczegóły: 2017 : Vol. 20, nr 8, s. 1796-1817, il., bibliogr. 34 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Katarzyna Kała.
p-ISSN: 1094-2912

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.845
Punktacja MNiSW: 25.000
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ