Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD CONTROL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Maria A. Lozano-Grande, Alma Leticia Martinez-Ayala, Rajamohamed Beema Shafreen, Arkadiusz Szterk, Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Jerzy Drzewiecki, Pawel Pasko, Aviva Ezra, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Antioxidant, quenching, electrophoretic, antifungal and structural properties of proteins and their abilities to control the quality of Amaranthus industrial products.
Czasopismo: Food Control
Szczegóły: 2020 : Vol. 115, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Rajamohamed Beema Shafreen.
p-ISSN: 0956-7135

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 5.548
Punktacja MNiSW: 140.000
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ