Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD BIOSCIENCE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Paweł Paśko, Agnieszka Galanty, Paweł Zagrodzki, Yang GyuKu, Patraporn Luksirikul, Moshe Weisz, Shela Gorinstein.
Tytuł oryginału: Bioactivity and cytotoxicity of different species of pitaya fruits - A comparative study with advanced chemometric analysis.
Czasopismo: Food Bioscience
Szczegóły: 2021 : Vol. 40
Uwagi: Autor korespondencyjny: Shela Gorinstein.
p-ISSN: 2212-4292

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.240
Punktacja MNiSW: 70.000
Adres url:
DOI:
2/2
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Jan Lazur, Anna [Maria] Włodarczyk.
Tytuł oryginału: Imleria badia culinary-medicinal mushroom with interesting biological properties.
Czasopismo: Food Bioscience
Szczegóły: 2020 : Vol. 37, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 2212-4292

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.240
Punktacja MNiSW: 70.000
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ