Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Małgorzata Starek, Justyna Mierzwa, Paweł Gumułka, Monika Dąbrowska.
Tytuł oryginału: Vitamin D - current stage of knowledge about analysis and supplementation.
Czasopismo: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Szczegóły: 2021 : Feb 1;1-15. doi: 10.1080/10408398.2021.1877110. Online ahead of print., s. 1-15, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Małgorzata Starek.
p-ISSN: 1040-8398

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: w druku
Charakt. merytoryczna: praca poglądowa
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 11.176
Punktacja MNiSW: 200.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Giuseppe Grosso, Stefano Marventano, Justin Yang, Agnieszka Micek, Andrzej Pajak, Luca Scalfi, Fabio Galvano, Stefanos N. Kales.
Tytuł oryginału: A Comprehensive Meta-analysis on Evidence of Mediterranean Diet and Cardiovascular Disease: Are Individual Components Equal?
Czasopismo: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Szczegóły: 2017 : Vol. 57, nr 15, s. 3218-3232, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Giuseppe Grosso.
p-ISSN: 1040-8398

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 6.015
Punktacja MNiSW: 50.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ