Bibliografia UJ CM




Zapytanie: XXX SESJA NAUKOWA KOMITETU TECHNOLOGII I CHEMII ŻYWNOŚCI PAN NAUKA O ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Anna Międzobrodzka.
Tytuł oryginału: 25 lat Technologii Żywności w Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.
Tytuł angielski: XXV years of Food Technology at the Academy of Agriculture.
Tytuł całości: W: XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN : Nauka o żywności na progu XXI wieku, Kraków, 1999
Opis fizyczny: s. RP-5-RP-6.
Charakt. formalna: referat zjazdowy polski
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ