Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PROCESSING AND IMPACT ON ACTIVE COMPONENTS IN FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja.
Tytuł oryginału: Impact of Food Processing on Non-Hallucinogenic Indole Derivatives in Edible Mushrooms.
Tytuł całości: W: Processing and impact on active components in food.
Odpowiedzialni za całość, redakcja: ed. by Victor Preedy.
Adres wydawniczy: Amsterdam ; Boston : Elsevier / Academic Press, 2015.
Opis fizyczny: s. 55-62 : il., bibliogr.
Uwagi: 28 cm.
p-ISBN: 978-0-12-404699-3

Praca afiliowana przez UJ CM
Liczba arkuszy: 0,57
Charakt. formalna: rozdział monografii zagranicznej
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Adres url:
DOI:


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ