Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PRAWIDŁOWA JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI I RACJONALNE ŻYWIENIE PODSTAWĄ PROFILAKTYKI ZDROWOT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Agnieszka Ostachowska-Gąsior.
Tytuł oryginału: Porównanie diety kobiet w ciąży z dietą z okresu okołokoncepcyjnego.
Tytuł angielski: The comparison of the diet of pregnant women and the diet of these women just before they got pregnant.
Tytuł całości: W: Prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej : XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Łódź, 11-12 września 2008
Opis fizyczny: s. 62 : abstr. PD-8.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ